Balzám na rty pomeranč

Balzám na rty sladký pomeranč

 

hydratační | vyživující | svěží

 

Balzám na rty pomeranč vaše rty vyživuje a regeneruje. Pomerančová esence jim dodá lehkou svěžest. Mějte svoje rty krásné a hydratované.

Skladem
90 Kč / ks
Kategorie: LIMITKY
SÍLA PŘÍRODY
SÍLA PŘÍRODY
Příroda dodává našim produktům jejich sílu a účinnost. Čerpáme z přírodních zdrojů.
KOUZLO ESENCE
KOUZLO ESENCE
Nechte hýčkat nejen svoji pokožku, ale i mysl. Díky kouzlu 100% přírodních esencí.
LÁSKA
LÁSKA
Láska k pokožce. Láska k sobě. Láska k přírodě.
AROMATERAPIE
AROMATERAPIE
Relax. Uvolněnost. Esence. Aromaterapie jako nejvoňavější medicína na světě.

Balzám na rty pomeranč vaše rty vyživí, regeneruje a osvěží.

 

INCI/Ingredients:

Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Butter, Cera Alba, Cocos Nucifera Kernel Oil, Ricinus Communis Seed Oil, Citrus aurantium dulcis oil, Limonene*, Linalool* *Přirozená součást éterických olejů, možné alergeny.

bambucke_maslo_1 332-3323023_cacao-cocoa-beans-grown-around-the-world-300x234 kokosovy_olej ricinovy_olej pomeranc_santai

 

Kakaové máslo (Theobroma Cacao Seed Butter)

Kakaové máslo se získává lisováním z kakakových bobů. Kakaové máslo nejen příjemně voní a evokuje ve vás vůni čokolády, ale jeho účinky jsou hojivé, zvláčňující i regenerační. Je vhodný na suchou až popraskanou pokožku.

Včelí vosk (Cera Alba)

Včelí vosk je skvělý pro regeneraci pokožky. Vytváří na pokožce ochrannou vrstvu a chrání ji tak před vnějšími vlivy a před dehydratací.

Kokosový olej (Cocos Nucifera oil)

Kokosový olej obsahuje velké množství vitamínů. Především vitamínů A, C a E. Jeho složení je podobné tukům v pokožce, proto se skvěle vstřebává. Má protizánětlivé účinky. Kokosový olej je pro pokožku velmi prospěšný. Umí ji hydratovat, regenerovat, vyživovat.

Ricinový olej (Ricinus Communis Seed Oil)

Použití ricinového oleje sahá v kosmetice daleko do historie. Ricinový olej chrání pokožku zejména proti předčasnému stárnutí. Dále mezi jeho účinky je schopnost regenerace a hydratace.

Pomeranč, EO (Citrus aurantium dulcis oil)

Svěží oblíbený citrus, který je známý svými antibakteriálními, protizánětlivými účinky. Příznivě působí na mysl.

 

Všechny rostlinné složky jsou v nejvyšší bio kvalitě, lisované za studena, nerafinované. 

 

Doporučení: Nevystavujte slunci či vysokým teplotám. Pro zachování kvality skladujte při stabilní pokojové teplotě do 25°C na suchém a tmavém místě. Olej ideálně vtíráme do vlhké pokožky, pokožka pak není mastná, ale sametově hebká a jemná.

  • pouze pro zevní užití
  • NAŘÍZENÍ KOMISE (EU) č. 432/2012 (ze dne 16. května 2012), které platí od 14. 12. 2012, nám neumožňuje popisovat účinky našich doplňků na lidský organismus

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení