BIO Třpytivý olej s meruňkou a levandulí

BIO Třpytivý olej s meruňkou a levandulí

 

hydratační | regenerační | třpytivý | aromaterapeutický | antibakteriální | zklidňující

 

Množství: 50 ml

 

Třpytivý péče, která dodá pokožce krásný třpyt i hydrataci. Nechte svoji pokožku zazářit a posuňte tak svůj look o krok vpřed. Tento třpytivý olej je ideální pro péči o pokožku citlivou, suchou a toužící po rozjasnění. Krásně podpoří opálení a její přirozený pigment.

 

 

 

Skladem
320 Kč / ks
Kategorie: PÉČE O TĚLO
Typ pleti: normální, suchá, citlivá
SÍLA PŘÍRODY
SÍLA PŘÍRODY
Příroda dodává našim produktům jejich sílu a účinnost. Čerpáme z přírodních zdrojů.
KOUZLO ESENCE
KOUZLO ESENCE
Nechte hýčkat nejen svoji pokožku, ale i mysl. Díky kouzlu 100% přírodních esencí.
LÁSKA
LÁSKA
Láska k pokožce. Láska k sobě. Láska k přírodě.
AROMATERAPIE
AROMATERAPIE
Relax. Uvolněnost. Esence. Aromaterapie jako nejvoňavější medicína na světě.

Tento olej, který dodá vaší pokožce bronzový třpyt, je vhodný pro speciální příležitost, kdy toužíte zazářit, ale i pro běžnou denní péči o pokožku.  Pro třpyt olej obsahuje zlaté minerální mikročástice, které dodají pokožce zlatavý nádech. Levandule i meruňka pokožku zregenerují, hydratují i vyčistí.

 

INCI/Ingredients:

Prunus Armeniaca (Apricot) Kernel Oil (meruňkový olej, LZS), Simmondsia Chinensis Seed Oil (jojobový olej, LZS), Helianthus annuus seed oil (slunečnicový olej, LZS), Lavandula angustifolia (levandule lékařská), Mica 77491. *Přirozená součást éterických olejů, možné alergeny.

merunka_santai.png sunflower_PNG-300x266 jojobovy_olej lavender_PNG-300x205  

 

Popis složení

Olej z meruňkových jader/ meruňkový olej (Prunus Armeniaca (Apricot) Kernel Oil)

Meruňkový olej je lehký a šetrný, je tedy vhodný i pro citlivější pokožku. Krásně pokožku regeneruje a jeho účinky působí zklidňujícím efektem. Meruňkový olej se i lehce vstřebává a neucpává póry.

Jojobový olej (Simmondsia Chinensis Seed Oil)

Jojobový olej získaný lisováním bílých jadérek Simondsie čínské neboli Jojoby čínské, známé rovněž jako pouštní ořech. Je známo, že jojobový olej je jeden z nejcennějších olejů v péči o pleť. Pomáhá v pokožce udržet a regulovat vlhkost, prospívá pleti suché, citlivé, pokožce podrážděné i se s klonem k mastnotě. Jojobový olej obsahuje vyvážený poměr pěstících látek s hojivou schopností. Má přirozený ochranný UV-filtr 3 až 4.

Slunečnicový olej (Helianthus Annuus Seed Oil)

Slunečnicový olej má zvláčňující účinky. Napomáhá hojení akné a ekzémů. Obsahuje vysoký podíl vitamínu E, který kůži výborně hojí a regeneruje.

Levandule lékařská (Lavandula angustifolia)

Kdo by ji neznal. Aromatická, léčivá, tradiční a okrasná, to jsou její hlavní poznávací znaky. Levandule se řadí mezi nejoblíbenější a nejpoužívanější esenciální olej na světě. Má velmi široké využití. Působí antibakteriálně, je silně protizánětlivá, antiseptická,  repelentní, má blahodárné účinky na dýchací cesty, pokožku, pomáhá při hojení atd. Na psychiku působí svými zklidňujícími a uvolňujícími vlastnostmi, pomáhá k celkové duševní harmonizaci.

Všechny rostlinné složky jsou v nejvyšší bio kvalitě, lisované za studena, nerafinované. 

 

Doporučené použití na pleť / pokožku, která je:

  • normální
  • suchá
  • citlivá

Doporučení: Nevystavujte slunci či vysokým teplotám. Pro zachování kvality skladujte při stabilní pokojové teplotě do 25°C na suchém a tmavém místě. Olej ideálně vtíráme do vlhké pokožky, pokožka pak není mastná, ale sametově hebká a jemná.

  • pouze pro zevní užití
  • NAŘÍZENÍ KOMISE (EU) č. 432/2012 (ze dne 16. května 2012), které platí od 14. 12. 2012, nám neumožňuje popisovat účinky našich doplňků na lidský organismus

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení