Vyživující pleťový olej Malina - hýčkejte svoji pleť něčím extra!

Lemongrass, povzbuď svoje smysly

Lemongrass, povzbuď svoje smysly

Zelená, svěží, citrusová. I tak by se dala popsat citronová tráva (latinsky Cymbopogon citratus, anglicky lemon grass) česky správně voňatka citronová. Lemongrass je statná vytrvalá tropická tráva z čeledi lipnicovitých. Pochází z jihovýchodní Asie, ale hojně se pěstuje i v Africe, Americe a Austrálii.

Síla přírody. Příroda nám nabízí své unikátní, nenahraditelné bohatství. Skrýva se v květech, plodech, listech, kůře i v kořenech bylin a stromů. Listy. 100% esenciální olej se získává parní destilací z listů lemongrass.

Kouzlo esence. Molekuly esenciálních olejů do celéha těla procházejí skrze čich i pokožku. Lemongrass nádherně voní po citrusech, povzbuzuje dobrou náladu, ale má i mnoho dalších účinků.

Využití. Lemongrass je mimo kosmetický průmysl četně oblíběná i v asijské kuchyni, které propůjčuje typickou chuť a osvěžující vůni. V kosmetickém průmyslu má neopomenutelně široké zastoupení i pro své terapeutické účinky. Oblíbená je v produktech na tělo díky svým pozitivním účinkům na pokožku a povzbuzující citrusové vůni.

Mezi účinky lemongrass, které stojí za zmínku jsou účinky antiseptické, relaxační, detoxikační, povzbuzující. Jinými slovy by se taky dalo říct, že pomáhá organismu zbavovat se jedů a stimuluje imunitní systém.

A ještě něco navíc! Věděli jste, že lemongrass funguje jako jakýsi přírodní repelent? Díky obsahu citralu a geraniolu může tento esenciální olej účinně odpuzovat hmyz. A s přicházejícím létem, kdy hmyz nechtěně útočí i na nás, je tato přírodní pomůcka k nezaplacení. Vyzkoušejte z naší řady aromaterapeutických tělových olejů Santai https://www.santai.cz/povzbuzeni-s-lemongrass/ Nejenže pomocí tohoto oleje dodáte svojí pokožce potřebnou péči, ale zároveň ji ochráníte před hmyzem. Tomu se říká win – win. Volba je jen Tobě!

Malý tip! Nastartujte se na nový den tím správným krokem a zařaďtě k rannímu rituálu použití tělového oleje s lemongrass po ranní sprše. Ten rozdíl pocítíte!

Zpět do obchodu