Vyživující pleťový olej Malina - hýčkejte svoji pleť něčím extra!

FACE YOGA A FACE MASÁŽ

face-yoga-face-masaz

Face yoga a face masáž. Přirozená cesta k mladistvému vzhledu

Moderní doba nám přináší neustálý tlak a stres, které mohou ovlivnit nejen naše tělo, ale i naši pleť. Každodenní rutina obsahující Face Yoga a Face masáž může být přirozenou cestou k obnovení mladistvého vzhledu, a to bez potřeby chirurgických zákroků nebo dražších kosmetických procedur.

Vcelku populární termíny dnešní doby v péči o pleť, face yoga a face masáž. Někdo by se mohl mylně domnívat, že se jedná o jednu a tutéž metodu, jen pod jiným názvem. Kdepak, face yoga a face masáž mají sice společný přívlastek péči o pleť. Mají za cíl zlepšit stav obličeje a podpořit jeho mladistvý vzhled. Nicméně, existují zřetelné rozdíly mezi těmito dvěma metodami. 

Face Yoga je forma cvičení pro obličejové svaly, která kombinuje specifické cviky, dechové techniky a relaxaci. Naopak Face masáž je technika masáže, která se zaměřuje na obličejové svaly a pleť s pomocí různých pohybů a tlaků. Hlavním cílem Face masáž je zlepšit cirkulaci krve, uvolnit napětí v obličejových svalech, podpořit detoxikaci a přinést celkový efekt relaxace. 

Face yoga

Pojďme si více přiblížit metodu face yogy. Face Yoga je cvičení zaměřené na svaly obličejové části, které pomáhá posílit a omladit pleť. Stejně jako tradiční jóga pro tělo, i Face Yoga pracuje s kombinací cviků, dechu a relaxace. Cvičení cílí na posílení svalů obličejového rámu, což může mít za následek zlepšení elasticity pleti a snížení vrásek. Výhody Face yogy je posílení svalů, kdy cvičení posiluje svaly obličejového rámu, což pomáhá zlepšit ton pleti a kontury obličeje. Další výhodou je zlepšení elasticity pleti. Pravidelné cvičení podporuje produkci kolagenu, což vede k lepší elasticitě pleti a redukci vrásek. Snížení napětí v obličeji. Face Yoga pomáhá uvolnit napětí v obličejových svalech, což může přispět k celkovému pocitu uvolnění a klidu. 

V dnešní době existuje již mnoho lektorů face yogy a dokonce i aplikací. Lektoři jsou certifikovaní a mají sestavené programy na míru s ohledem na vaše individuální potřeby. U výběru by měla zafungovat chemie, sympatie vůči lektorovi. Přece jen vám nebude příjemné cvičit podle někoho, kdo vám sympatický příliš není. I vzhledem k tomu, že si u face yogy budete muset zvyknout často na velmi neobvyklé grimasy, kterých vám bude možná i do smíchu.

Za Santai vám můžeme doporučit několik vyzkoušených lektorů. Pokud preferujete lekce face yogy v angličtině, mrkněte na face yoga method či sympatickou Karinu . U bratrů ze Slovenska vám s čistým svědomím můžeme doporučit face fit od Ivety a u nás doma vám doporučíme zcela jistě face you od Simony či Udrž ksicht od Marty. Nabídka je široká. Stačí si jen vybrat.

Face masáž, face massage

Naopak druhá zmiňovaná metoda péče o pleť je další účinná metoda pro stimulaci obličejové pleti a podporu celkového zdraví kůže, face masáž. Při správném provedení může mít několik pozoruhodných výhod. Zlepšení cirkulace krve. Masáže podporují lepší průtok krve, což znamená, že pleť dostává více živin a kyslíku, což má za následek zářivější vzhled. Odbourání toxinů. Masáže mohou pomoci uvolnit nahromaděné toxiny v obličejových svalech a pleti, čímž podporují detoxikaci. Relaxace svalů. Face masáž stejně jako klasická masáž těla uvolňuje napětí, avšak v obličejových svalech a snižuje pocit stresu, což má pozitivní vliv na celkový stav pleti. U face masáže je důležité dbát také na kvalitní produkty. Používání kvalitních produktů, jako jsou přírodní oleje nebo krémy, zvyšuje účinnost Face masáže a hydrataci pleti. Vyzkoušejte pleťový olej dle typu vaší pleti. Za Santai vám můžeme doporučit pro pleť problematickou, smíšenou či se sklonem k mastnotě - Pleťový olej Levandule a naopak pro pleť suchou a citlivou - Pleťový olej Meduňka. Pokud hledáte něco univerzálnějšího, zcela jistě vám můžeme doporučit Vyživující pleťový olej Malina.

Ať už si zvolíte face yogu nebo face masáž, ideálně obojí, nezapomeňte na pravidelnost. Bez pravidelnosti viditelný efekt příliš nečekejte. Co naopak čekat můžete, pravidelnou a správnou technikou face yogy či face masáže, vidět znatelné změny k lepšímu již po týdnu. 

Jde to i bez botoxu.

 

#pecekterabavi

Zpět do obchodu