Vyživující pleťový olej Malina - hýčkejte svoji pleť něčím extra!

HYDRATACE PLETI

hydratace-pleti

Síla přírody. Pleťové tonikum z Šalvěje Muškátové

Pro milovníky krásné pleti a zážitků z rituálu péče o pleť Vám přinášíme náš přírodní hydratační poklad – pleťové tonikum z Šalvěje Muškátové. Tento květinový hydrolát spojuje sílu přírody s péčí o pokožku. Pleti přináší luxusní péči navíc. Spojuje hydrataci, čistotu, osvěžení i obnovu pokožky. Jak se vlastně dostane tato kouzelná bylinka do lahvičky?

Výroba květinového hydrolátu z Šalvěje Muškátové

Výroba květinové vody z Šalvěje Muškátové je krásný proces spojující sílu přírody s uměním tradičního řemesla. Prvním krokem je sběr čerstvých a aromatických listů a květů šalvěje muškátové. Po sběru je třeba šalvěj muškátovou pečlivě očistit od nečistot a případných škůdců. Nejběžnější metodou výroby květové vody je destilace. Do destilačního přístroje se vloží čerstvý materiál šalvěje muškátové a voda. Při zahřívání se uvolňují éterické oleje a další látky obsažené v rostlině. Páry procházejí chladicí hadicí, kde se kondenzují na tekutinu, která je zachycena jako květinová voda. Po dokončení destilace se květová voda z šalvěje muškátové sbírá do čistých a sterilizovaných lahviček nebo láhví. Je důležité uchovávat ji na chladném a temném místě, aby se zachovala její čerstvost a účinnost. Proto i zakoupenou květinovou vodu je vhodné uchovávat v lednici. Déle vám tonikum vydrží. Ale než se k vám květinová voda dostane do ruky, je vhodné provést testování a kontrolu její kvality, aby byla zaručena bezpečnost a účinnost produktu. To zahrnuje například testy na mikrobiální čistotu a hodnocení chemického složení.

Účinky Šalvěje Muškátové na pleť

Šalvěj muškátová, známá také jako "magická bylina",botanicky známá jako Salvia sclarea, je rostlina s mnoha užitečnými vlastnostmi pro péči o pleť. Stala se účinným a voňavým pomocníkem ve světě péče o pleť. Její antibakteriální a protizánětlivé vlastnosti činí z této bylinky skvělou volbu pro problematickou, se sklonem k mastnotě, smíšenou nebo citlivou pleť. Pomáhá a zklidňuje podrážděnou pleť způsobenou hormonálními změnamiOsvěžuje, stahuje póry a vyrovnává tvorbu mazu. Obsahuje také vysoký obsah antioxidantů, které bojují proti škodlivým volným radikálům a pomáhají zpomalovat proces stárnutí pokožky.

Hydratace a wellness pro Vaši pokožku

Hydratace pleti není nikdo dost! Pleťové tonikum z Šalvěje Muškátové je jako osvěžující nápoj pro vaši pleť. Jeho lehká textura proniká do pórů, hydratuje pokožku a dodává jí vitalitu. Po použití tonika se vaše pleť cítí svěží, vyživená a zářivá, připravená na nový den. Nebojte se orosit si obličej pořádnou dávkou květinové vody. 

Způsoby použití. Rituál krásné pleti

Použití pleťového tonika je hned několik. Pleťové tonikum z Šalvěje Muškátové se může stát vaším denním rituálem krásné pleti. Pro důkladné dočištění pleti, stačí nanést tonikum na vatový tampón a jemně otřít obličej a krk a pleť tak dočistit k dokonalosti. Nebo jej můžete použít pro extra osvěžení i během dne jako osvěžující sprej. Další alternativou použití pleťového tonika je pro přípravu pleti pro nanesení další péče jako jsou krémy či pleťové oleje. Dopřejte své pleti láskyplnou péči s tímto kouzelným tonikem. 

Síla přírody

Nechte na sebe působit sílu přírody. Zařazením pleťového tonika z Šalvěje Muškátové do vaší péče o pleť přináší do života harmonii a péči, kterou si vaše pleť zaslouží. Nechte na sebe působit nejvoňavější medicínu na světe, aromaterapii. Květinové tonikum je čistý přírodní produkt. Bez konzervantů. Hydratace, kterou si Vaše pleť zaslouží.

Zpět do obchodu