Vyživující pleťový olej Malina - hýčkejte svoji pleť něčím extra!

MEDUŇKOVÝ RITUÁL UVOLNĚNÍ

Meduňkový rituál uvolnění

Uvolnit se, prosím!

Přiznejme si - chceme toho stihnout co nejvíc, přejeme si obstát ve všech našich rolích. To je v pořádku. Ale občas nastane chvíle, kdy se starosti všedního dne přehoupnou přes únosnou mez. Úkoly, termíny, schůzky a pochůzky vyvíjejí čím dál větší tlak, až naše tělo nemůže jinak, než zavolat: "Pomoc, potřebuji uvolnění!"

Často máme za to, že stres je potíž naší doby. Ale i naši předkové bývali ustaraní a unavení. Úlevu od svých starostí a bolestí hledali u léčitelů, druidů a babek kořenářek. Ti všichni doporučovali po staletí stejný lék, který máme k ruce i my dnes – zázračnou bylinku meduňku.

Moderní věda dnes potvrdila to, co lidová tradice znala od nepaměti. Meduňka má uklidňující, antioxidační a posilující efekt. Esenciální olej z meduňky má pozitivní vliv na psychiku a dokáže tak navodit pocity pohody a odpočinku.

Rituál uvolnění

Meduňka je všestranná bylinka, péče o pleť i péče o tělo se na ni mohou plně spolehnout. Jestli tedy chcete využít potenciál meduňky naplno, osvojte si meduňkový rituál. Popíjení čaje, teplá uvolňující koupel, sprcha nebo dokonce sauna, aroma lampa a vyživující tělový olej. Pečující olej Uvolnění s meduňkou je jednou ze stálic nabídky přírodní kosmetiky SANTAI.

Meduňka pro krásnou pleť

Výborné účinky meduňky na pleť potvrzují i laboratoře. Silice v listech meduňky je zodpovědná nejen za krásnou citrusovou vůni, ale i za účinné látky, které čistí, vyhlazují a normalizují pleť. V péči o pokožku se na meduňku mohou spolehnout lidé s mastnou a smíšenou pletí, kterým pomůže usměrnit tvorbu mazu a pokožku krásně tonizuje. Pleťový olej s meduňkou má také zklidňující a zjemňující vlastnosti a hodí se tak pro pleť citlivou a ekzematickou.

Meduňka pro příjemný spánek

Meduňka byla odjakživa využívána pro navození klidného spánku. Po dni plném shonu je obtížné se odpojit, vypustit starosti a příjemně usnout. I v tomto nám může meduňka pomoci. Dokáže snížit napětí, úzkosti a uklidňuje nervovou soustavu. Funguje tak vlastně jako přírodní sedativum. Vnitřní použití se doporučuje i k podpoře správné funkce trávení a vylučování. Meduňka tak uloží ke sladkým snům nás i naši pokožku.

Meduňka pro kouzelné rituály

Kromě léčivých a pečujících účinků, byly meduňce po staletí připisovány magické vlastnosti. Její pomoc vyhledávali lidé toužící po lásce a úspěchu. Například v arabských pramenech se dozvídáme, že květy meduňky dokážou přivolat lásku milované osoby. Pro podobné rituály se většinou využívaly květy meduňky namáčené ve víně. Věřilo se ale, že už samotná přítomnost bylinky stačí ke získání lásky. Dodnes se meduňka používá v léčitelství ve vykuřovacích směsích a sáčcích a při kouzlech, která mají zajistit úspěch.

Magicky přivolanou lásku vám zaručit nemůžeme, ale úspěch v péči o pokožku s tělovým olejem Uvolnění s meduňkou určitě. Navštivte náš e-shop a vychutnejte si meduňkový rituál uvolnění!

 

Zdroje:

https://www.leros.cz/o-medunce-lekarske

https://ceske-bylinky.cz/content/203-byliny-lasky-magie-bylin-dle-uceluk

https://styl.instory.cz/4902-medunka-je-bylinka-s-uklidnujicimi-ucinky-pripravit-si-z-ni-muzete-take-skvelou-prirodni-kosmetiku.html

Zpět do obchodu