Vyživující pleťový olej Malina - hýčkejte svoji pleť něčím extra!

ORIGINÁLNÍ MINT MARKET

Santai na Mint marketu

Mint Market, cesta úspěchu

Od prvního marketu (Dyzajn Market v Praze) už uplynul nějaký ten pátek. Za tu dobu jsme měli tu čest absolvovat několik marketů. Mnoho nás to naučilo. Posunulo. Taková zkušenost na marketu je k nezaplacení. Pokud totiž nemáte kamennou prodejnu stejně jako my, je to jeden ze způsobů, jak dát lidem možnost lépe vás (přírodní kosmetiku SANTAI) poznat. Přivonět si, osahat si produkty či vyzkoušet přírodní kosmetiku SANTAI na vlastní kůži. Přímý kontakt se zákazníkem, je ten nejlepší kontakt. Každý zákazník nám pomáhá budovat značku. A vracející se zákazník, to je úplné blaho. Dává nám to sílu nejen pokračovat dál. Protože věřte nebo ne, ta síla je potřeba. Ale pomáhá nám to i lépe a správně s vámi komunikovat.

Je jistě fajn a nezbytné mít dobře nastavený eshop (klíčová slova, SEO, produktové fotografie posledních trendů, newslettery atd.), ale pokud nevíte, kdo je váš cílový zákazník, tak horko těžko nastavíte eshop správně. Přímý kontakt se zákazníkem vám pomůže lépe poznat vaši cílovou skupinu. Prozradí vám, co vaši zákazníci hledají, potřebují, jak mluví. A to je cesta úspěchu.

Originální Mint Market

Přemýšlíte nad účástí na podobném marketu jako prodejce? Nic vás nenaučí lépe, než vlastní zkušenost. Když sami zapátráme v paměti, tak první market, ačkoliv byl pro nás ve finále úspěšný, byl organižačně velmi náročný. Tahali jsme spoustu zbytečného a chybělo nám dost užitečného. Chyběly letáky, chyběl informační banner, chyběly vzorky všech produktů, chyběly přehledné regály atd. Díky těmto zkušenostem jsme na sobě hodně zapracovali a na posledním marketu se cítili jako doma.

Posledním marketem pro nás byl Mint Market v Brně. Počasí bylo sice trochu uražené a uplakané, ale spoustu z vás to neodradilo a dorazili jste! Ať už jste měli cestu kolem nebo šli přímo na market. K vidění i zakoupení bylo na Mint Marketu opravdu mnoho. Od mody, přes šperky, kosmetiku, bytové doplňky po delikatesy. Pokud snad přemýšlíte nad originálním kouskem pro sebe či dárkem, neváhejte a příště běžte. Na jednom místě totiž najdete tolik originálních i funkčních kousků, které by jste jen těžko hledali na internetu.

A my jsme velice vděčni, že jsme mohli být součástí této komunity. Komunity, která se navzájem podporuje. 

 

Zpět do obchodu