Vyživující pleťový olej Malina - hýčkejte svoji pleť něčím extra!

SAUNOVÁNÍM (nejen) KE KRÁSNÉ PLETI

Saunováním nejen ke krásné pleti

Saunováním (nejen) ke krásné pleti

Od posledních spalujících letních paprsků už uplynulo dost času a se stále sychravějším počasím se nám začíná stýskat po pořádném horku. Nemusíme hned kupovat letenky do teplých krajin, můžeme se inspirovat naopak na dalekém severu a dopřát si saunu. Finská sauna má blahodárný vliv na naše zdraví a zároveň je balzámem pro unavenou mysl. Rituál saunování má téměř magické účinky. Příjemné teplo stupňující se na hranici snesitelnosti, mrazivě osvěžující koupel, prudký šok následovaný hlubokým uvolněním, propadání se do nejvyššího stavu relaxace. Navíc, když do procedury zařadíme i příjemný tělový olej, díky kouzlům aromaterapie požitek ještě umocníme.

Sauna a olej jsou skvělí spojenci

Sauna posiluje naše zdraví a krásu mnoha způsoby. Přispívá k otužování a zvýšení imunity, zlepšuje činnost srdce a krevního oběhu, uvolňuje ztuhlé svaly, zkvalitňuje spánek a posiluje dobrou náladu. Výbornou službu udělá sauna také naší pleti. Teplo rozšiřuje cévy a kožní póry a prudké zchlazení je opět smršťuje. Lepší prokrvení způsobí, že kůže snadněji dýchá a zbavuje se nečistot, škodlivin a odumřelých buněk. Sauna je očista sama o sobě, ale proč pleti nedopřát ještě výživu a péči navíc? Tělové oleje jsou pro ošetření pleti po saunování jako stvořené.  Zlepšení oběhu krve, zrychlení metabolismu podkožní tkáně i rozproudění lymfy také pomáhá v boji s obávanou celulitidou. I v tomto případě bude svěží masážní tělový olej skvělým pomocníkem. 

Posilte pozitivní účinky sauny aromaterapií

Sauna je nejen úžasným pomocníkem v péči o pleť, ale nabízí i odpočinek pro mysl. Dokonalý relax můžeme podpořit uvolňující nebo naopak osvěžující vůní. Aroma nasměruje naši unavenou mysl k příjemnému odpočinku nebo naopak nabudí a obnoví ztracenou energii. Za vyzkoušení stojí třeba náš SANTAI Povzbuzující olej s lemongrass nebo pleťový olej SANTAI Tělový olej Grep. Vhodně zvolená následná pleťová kosmetika totiž dokáže účinky saunování podpořit. Péče o tělo po saunování nejen, že přispěje k optimální hydrataci pleti, ale povýší celý saunovací rituál na dokonalý wellness zážitek.

Ale pozor, po saunování se naše tělo nějaký čas detoxikuje. Vyčkejte alespoň 2-3 hodinky, než o svou pokožku budete následně pečovat. Přímo po saunování je vhodné pokožku osprchovat pouze vodou.

Kdy je nejlepší čas na saunu

Nejlepších výsledků dosáhneme, když se budeme saunování věnovat pravidelně. Opakované návštěvy sauny posílí pleť, která je pak lépe připravena čelit extrémní zimě a horku. Kůže si na prudké výkyvy teplot zvykne a přestane reagovat přecitlivěle. Největší anti-age efekt ale saunování přináší v zimním období, protože během chladných dní se pleť méně prokrvuje a zdá se unavenější než jindy. Saunou ji tedy podpoříme v odstraňováním nečistot z pórů a pomůžeme jí stát se krásnější a zářivější.

Před návštěvou sauny nezapomeňte navštívit SANTAI e-shop a vyberte si svého parťáka pro váš zasloužený wellness rituál.

Další rituály krásy se značkou SANTAI už brzy na blogu!

 

Zdroje:

www.vseosaunovani.cz

Zpět do obchodu