Vyživující pleťový olej Malina - hýčkejte svoji pleť něčím extra!

SANTAI A PRVNÍ MARKET, DYZAJN MARKET

Dyzajn market a Santai

Klíč k úspěchu

Když založíte firmu, značku či vymyslíte nějaký skvělý produkt, nápad atd., kterému věříte, je vcelku pochopitelné, lépe řečeno zásadní, umět jej prodat. To je asi know-how jakéhokoliv businessu.

Možností je několik, ale každému produktu padne víc něco jiného. Jednou z možností, jak prodat svůj produkt je přes e-shop. Expanze nových úspěšných e-shopů je, zvláště za poslední dobu covidovou, natolik veliká, že pro jejich úspěch musíte naházet buď do online reklamy pořádnej balík peněz či disponovat velmi dobrou znalostí online marketingu. Další možností prodeje je kamenný obchod. Vlastní obchůdek si zatím otevírat nechceme. Důvodů je několik… Dalším kanálem prodeje jsou bezesporu sociální sítě.

Po dvouletém plácání a neúspěšných zkušeností na sociálních sítích jsme však došli k závěru, že tudy pro nás cesta prozatím nevede. Že chceme nějakým jiným účinným způsobem oslovit svého potenciálního zákazníka, že se chceme aktivně zúčastnit nějakého marketu. Sociální sítě jsou fajn, ale pro začínající značku vnímáme tento portál spíše jako doplňkovou službu, která je v dnešním světě nezbytná. Cítíme, že přímý kontakt se zákazníkem, kde si naše produkty může přímo vyzkoušet a my mu je můžeme představit, je pro Santai správnou cestou. Dlouho jsme přemýšleli, kterého marketu se zúčastnit a kdy. Doba covidová tomu úplně nenahrávala.

Situace se s jarem 2021 začala stabilizovat a nám se rozsvítilo světýlko, že teď je konečně ta správná doba zkusit nějaký market. Jako znamení se zrovna konal v Praze Dyzajn market a protože sídlíme v Praze, neváhali jsme a vydali se na průzkum a navštívili jej jako zákazníci. Koncept Dyzajn marketu se nám velmi zalíbil, zamilovali jsme si jej. Okamžite jsme začali zjišťovat, co je potřeba, aby se Santai mohl marketu aktivně zúčastnit…přihláška, výběrové řízení, zaplacení účasti, potvrzení účasti…účast na Dyzajn marketu se začala rýsovat.

Dyzajn market a Santai

A tak naše první zkušenost na marketu byla právě na Dyzajn marketu (naše prezentace zde: www.dyzajnmarket.com/dyzajneri/santai). A byla to správná volba, skvělá zkušenost. Mnozí z vás Dyzajn market znají (www.dyzajnmarket.com), jedná se o největší a nejnavštěvovanější víkendová událost v Čechách, kde si autorskou tvorbu a design nejen prohlédnete, ale i nakoupíte. Podporuje autorskou tvorbu již více než 10 let. Dyzajn market se koná několikrát do roka na Výstavišti v Praze Holešovicích nebo na Piazzetě Národního divadla. Pro náš vybraný prázdninový termín 31.7.-1.8. 2021 se konal market na Výstavišti v Praze Holešovicích.

Na market bylo nutné mnohé zařídit a ne všechno se nám povedlo připravit podle našich představ a plánů, ale člověk se nesmí hroutit a brát někdy věci tak, jak jsou. Každá zkušenost, dobrá zkušenost. I přes krátkou nepřízeň počasí v neděli dopoledne jsme si tento market užili a troufáme si říct, že užili úspěšně. Byla to naše první zkušenost, ze které jsme se mnohé naučili a získali vzácné informace i zkušenosti. Mnozí z vás naši značku Santai vyzkoušelo či koupilo a my za vaši přízeň děkujeme. Bez vás by to nešlo. Těšíme se na další market…

Zpět do obchodu