Santai Story

Santai Story

Myšlenka výroby aromaterapeutických olejů Santai vznikla v roce 2018. Jako skoro každá žena a mnoho mužů, o sebe rádi pečujeme, fyzicky i psychicky. K myšlence se přidala kreativita, chuť seberealizace a v neposlední řadě vytrvalost a značka Santai se začala rýsovat.

Kde se vlastně vzalo slovo Santai? Santai po překladu z indonéštiny znamená relax, uvolněnost. A význam těchto slov jdou ruku v ruce s aromaterapií. Aromaterapie působí ve dvou základních rovinách. Fyzické a psychické. Pokožka je naším největším orgánem na těle, je to náš zevnějšek a péče o ni, je neméně důležitá. Rovněž důležitá je péče o naši mysl. Aromaterapie je nejvoňavější medicína na světě, řadí se mezi tzv. alternativní medicínu. Aromaterapie doslova znamená „léčba pomocí vůní“. Aromaterapeutické oleje jsou složeny z olejů nosných a esenciálních.

A kvalita? Jsme si vědomi, že s s trhem překypujícím nabídkou „přírodních“ produktů má koncový uživatel stále těžší orientaci ve výběru skutečně kvalitního přírodního výrobku. Z tohoto důvodu zavedla česká kontrolní obecně prospěšná společnost KEZ (Kontrola ekologického zemědělství) certifikaci kosmetiky vyráběné z přírodních a ekologických surovin označovanou pod symbolem CPK. Označení CPK znamená certifikovaná přírodní kosmetika, jež vychází z renomované mezinárodní certifikace Ecocert. Proto volíme pro naše produkty suroviny s tímto označením, kdy máme záruku, že volíme pro vás tu nejvyšší kvalitu. Vyzkoušejte aromaterapeutické oleje Santai a uvidíte sami.

Oleje Santai jsou vyrobeny pouze z přírodních zdrojů, bez syntetických barviv, vůní či konzervantů. Jsou vhodné pro masáž, relaxaci či běžnou denní péči o pokožku. Jejich vůně dokáže uklidnit, nastartovat a osvěžit pokožku i mysl. Santai oleje jsou v souladu se zákonem č.258/2000 Sb. o ochraně veřejného zdraví, ve znění Nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č.1223/2009 o kosmetických přípravcích, disponují tzv. zhodnocením bezpečnosti kosmetického přípravku.

Pro zachování kvality skladujte při stále pokojové teplotě do 25°C na suchém a tmavém místě. Doporučení: Oleje i másla ideálně vtíráme do mírně vlhké pokožky.

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení